Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: anspa
Категория: Забавление
Прочетен: 49623
Постинги: 31
Коментари: 12
Гласове: 147
Архив
Постинг
13.09.2008 10:14 - Неговата помощ
Автор: anspa Категория: Лични дневници   
Прочетен: 831 Коментари: 0 Гласове:
0



... Господи, безразлично е за Тебе да помагаш на мощния или на оня, който няма никаква сила; помогни нам, Господи Боже наш, защото на Тебе уповаваме... Откъс от Библия книга 2 Летописи 14 глава, описваща битката между Етиопия и Юда. Наистина няма никакво значение на кого ще помогне Създателя, защото след неговата намеса изхода е ясен. Не го забравяй в своите ежедневни битки. Това важи разбира се ако вярваш в неговата намеса. Честно казано не искам да съм на мястото на атеиста и да разчитам на обстоятелства и хора, когато мога да имам на своя страна Твореца. Ето го и изхода от описаната по-горе битка - И Господ порази етиопяните пред Аса и пред Юда; и етиопяните побягнаха.
13 А Аса и людете, които бяха с него, ги преследваха до Герар; и от етиопяните паднаха толкоз много, щото не можаха вече да се съвземат, защото бидоха смазани пред Господа и пред Неговото множество. И Юдовите мъже взеха твърде много користи.
14 И поразиха всичките градове около Герар, защото страх от Господа ги обзе; и ограбиха всичките градове, защото имаше в тях много користи.
15 Нападнаха още и шатрите на добитъка, и като взеха много овци и камили, върнаха се в Ерусалим.



Тагове:   неговата,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене